De competitie van het seizoen 2018/2019 was dit jaar zeer enerverend: maar liefst vier paren promoveerden elke competieronde naar de A-lijn, zodat deze vaak ‘ververst’ werd. Het zou teveel worden om alle promovenda op te noemen, daarom beperken we ons tot alleen de ronde-winnaars: Otto en Frank, Dorus en Jan, Nel en René, Herman, Antoon en Maria, Francien en Thea. In de vijf competitieronden wisten zij hun belagers soeverein achter zich te laten.

Tegelijkertijd degradeerden er natuurlijk evenveel leden naar de B-lijn, maar die noemen we niet.

In de A-lijn kwamen de eerste plaatsen in minder verschillende handen, omdat Tine en Meis met name de eerste maanden van 2019 oppermachtig waren. Niek en Piet wisten in het begin de eerste ronde te winnen, en Otto en Frank, die dit seizoen pas gepromoveerd waren, pakten de laatste titel, een knappe prestatie dus.

Op de als altijd gezellige slotdrive van het seizoen staken Gemmy en Marcia met kop en schouders boven de rest uit met hun score van 67.30%. Namen zij alvast een voorschot op volgend seizoen?

Frans en Toin, en Nel en René legden beslag op de plaatsen 2 en 3.

Wie zich uiteindelijk kampioen van BC Dummy seizoen 2018/2019 mag noemen, maakt de WECO bekend op de Algemene Ledenvergadering van 19 september a.s. Komt allen!