Via onderstaande link kom je bij de uitslagen:

http://www.nbbclubsites.nl/club/8034/uitslagen

 
--------------------------------------------------------------------------------------------

Gezelligheid troef bij BC Dummy

Donderdag 22 december werd de jaarlijkse kerstdrive van de Bridgeclub Dummy gehouden in het kerstsfeervolle Esterade.

Waar normaal gesproken bij een bridgeclub schoppen, harten, klaveren of ruiten troef zijn was deze avond  alleen gezelligheid troef.

Het bestuur verwelkomde de leden bij binnenkomst met een glas prosecco en voordat de kaarten op tafel kwamen hield voorzitter Rob Diederen zijn jaarlijkse speech. Hij keek terug naar de twee voorgaande seizoenen die door corona grotendeels in het water waren gevallen. Hij was verheugd dat wij nu weer gewoon op donderdag konden bridgen.

Inderdaad, er werd ook nog gebridged door de 24 aanwezige paren. Wel in een beperkte vorm deze avond, slechts 4 rondes en zonder de tijdsdruk zodat alle spellen gespeeld konden worden.

Tussen de rondes door was er voldoende ruimte om bij te kletsen onder het genot van een drankje en de nodige versnaperingen. Aan het eind werden de drie best spelende paren van de avond bekend gemaakt.

Het paar Henk Vissers/Jack van Casteren was het best. Zij scoorden 63,07%. Tweede werd het paar Maria van Haaren/ Dorus van den Krommenakker en derde het gelegenheidspaar John Gijsen/Kees Fransen. Zij scoorden respectievelijk 58,52 en 57,10%.

Daarna was er een loterij onder leiding van Annelie de Graauw en Henk Vissers. De loterij was zodanig georganiseerd dat iedereen met een prijs tevreden huiswaarts keerde.

Opgemerkt wordt dat binnen de BC Dummy ruimte is voor nieuwe leden. Geïnteresseerden in de bridgesport die willen gaan  bridgen bij BC Dummy kunnen de nodige informatie vinden op onze website.