BC Dummy is opgericht in januari 1975.

Momenteel telt BC Dummy ongeveer 65 leden.

Alle informatie over deze leuke bridgeclub in Grave is hier te vinden.

Hoofdzakelijk natuurlijk de uitslagen en standen, maar ook een paar documenten over hoe u moet spelen en andere (technische) zaken.

 

Speellocatie: Catharinahof, Koninginnedijk 252 te Grave.

Er wordt gespeeld in 2 lijnen: A en B  lijn. 

We kunnen gedurende het lopende verenigingsjaar meestal wel nieuwe leden plaatsen of u kunt de kat uit de boom kijken en u aanmelden als invaller.

We spelen op de donderdagavond en beginnen om 19.30 uur: aanwezig zijn om 19.15 uur.

Een inschrijfformulier vindt u elders op deze site.

 

Buiten dat we gewoon een gezellige club zijn, zijn er nog meer voordelen als u bij ons speelt. Voor de registratie van de scores gebruiken we de nieuwste versie van bridge mate, dus de uitslag is beschikbaar zodra het laatste paar klaar is met bridgen: de uitslag wordt ook dezelfde dag op internet gezet.

Er wordt niet alleen een gewone parencompetitie gespeeld, maar ook het viertallen kan rekenen op een groot aantal deelnemers.

Tijdens de kerstperiode hebben we een prachtige feestdrive met voor iedereen een prijs.

Daarnaast kunt u tijdens de zomer vrij bridgen en mogelijk een kleine prijs winnen.

Op de avond zelf schrijft u zich in, u betaalt inschrijfgeld waarna er aan de hand van het aantal inschrijvingen een indeling wordt gemaakt.  

   

Zeer bekend in Grave en wijde omgeving is de jaarlijks terugkerende bridge drive: Quatre Mains.

Dat deze kroegentocht razend populair is blijkt wel uit het feit dat de drive binnen de kortste keren vol geboekt is.

Wilt u deelnemen aan deze tocht dan kunt u zich hiervoor inschrijven middels het inschrijfformulier wat zich bevindt onder het tabblad Quatre Mains.

 

Bij voldoende belangstelling worden er - door het jaar heen - diverse cursussen gegeven voor zowel leden als niet-leden.

 

Sedert enkele jaren wordt er door enkele leden van Dummy met veel plezier en enthousiasme tijd en energie gestoken in de opleiding van jeugdbridge.

In december 2009 heeft het 1e Open Graafs Jeugdbridge Kampioenschap plaats gevonden.

 

Nieuwsgierig? Schrijft u zich in middels het inschrijfformulier wat u vindt onder het tabblad lidmaatschap. Ook kunt u zich aanmelden als u zo nu en dan op donderdag wilt invallen.

Heeft u nog twijfels: bezoek dan eens de vrije bridge avonden tijdens de zomer of neem contact op met de secretaris die al uw vragen graag wil beantwoorden.