9-1-1975       -        9-1-2015

 


Spetterend  jubileumfeest BC Dummy
Het 40 jarig jubileum van BC Dummy, werd zaterdag 10 januari in het Palazzo Theater gevierd en is een geweldig feest geworden.

De jubileumcommissie had er een feest vol verrassingen van gemaakt. Bijna iedereen was aanwezig, o.a. ook Johan Coolen die 40 jaar geleden medeoprichter van BC Dummy was.

Na de mooie woorden in het openingswoordje van de voorzitter, werd er getoast op de toekomst van BC Dummy en werd iedereen naar de Elisabethzaal uitgenodigd.

Daar werd gebridged met tussen elke ronde een fantastische loterij o.l.v. van Jack en Henk. De prijzen met o.a. een zeiltocht op de Maas, diner voor 2 personen en een rondleiding door Grave, zijn aangeboden en worden uitgevoerd door en voor onze eigen leden.

Na het bridgen was er in de Palazzo-zaal een Theater-dinnershow.

En een show was het. Met medewerking van de Graafse cabaretgroep KNEUT met o.a. Andre Vieux en het is uit het leven gegrepen en de fantastische kookkunsten van het Palazzo-team o.l.v. Jan Paul Beukering en niet te vergeten het slotlied van de Jubileumcommissie, is dit een avond geworden met show, zang, veel lachen en heerlijk eten.

Alle leden van BC Dummy hebben genoten en gingen voldaan huiswaarts. Tot over 5 jaar, werd er herhaaldelijk gezegd!