BC Dummy
 

 Via onderstaande link kom je bij de uitslagen:
http://www.nbbclubsites.nl/club/8034/uitslagen
--------------------------------------------------------------------------------------------
Paar Tine Giesbers/Meis Weusten wint de 4e ronde.
Afgelopen donderdag is de 4e competitieronde van dit seizoen afgesloten.
In de A-lijn is het paar Tine Giesbers/Meis Weusten afgetekend 1e geworden. Hun gemiddelde over de 6 speelavonden bedraagt 59,72%. Spannend was de strijd om plaats 2 en 3. Die is uiteindelijk beslist in het voordeel van het paar Mariëtte Gielens/Toin de Groot. Zij behaalden een gemiddelde van 55,24%. Het paar Frans Schuurman/Marcel v/d Vliet eindigde als 3e met een gemiddelde van 55,05%
In de B-lijn was het drietal Henk Walk/Huub Paree/Kees Fransen de nummer 1. Zij scoorden een gemiddelde van 57,6%. De paren Aad Schaper/Ernst Jührend en Jan van Els/Jos Hoeijmakers zijn als 2e en 3e geëindigd. Zij behaalden respectievelijk 56,51 en 55,05%.
Aanstaande donderdag gaat het laatste  gedeelte van dit bridgeseizoen van start. Naast de competitie worden er ook nog de paasdrive en de slotdrive georganiseerd. Dus nog volop activiteit bij BC Dummy.
Het afgelopen winterseizoen is in Cuijk een zeer goed bezette bridgecursus gestart. Mochten er deelnemers aan deze cursus interesse hebben om in clubverband te gaan bridgen kunnen zij zich bij de BC Dummy aanmelden.